- Boyle har problemer igjen

(17.01.2010, sist oppdatert 17.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den skotske sangsensasjonen Susan Boyle fikk folk til å stusse da hun nylig begynte å synge og danse inne på et VIP-område på Heathrow.

Susan Boyle skal, ifølge storavisen The Sun, ha fått problemer igjen. Det ble i alle fall tydelig for reisende som oppholdt seg på et VIP-område på London-flyplassen Heathrow at ikke alt var som det skulle med sangeren. Plutselig grep hun moppen fra en rengjøringsassistent - og begynte å synge og danse.

 

48 år gamle Boyle skal også ha pusset skoene til enkelte av sine medpassasjerer med den stjålne moppen, hevder The Sun.

 

Ansatte på flyplassen skal ha forsøkt å roe henne ned, med det resultat at Boyle løp av gårde mens hun ropte: «Jeg har rømt! Jeg har rømt»!

 

En kilde sier: - Det var kaos. Susan var veldig rastløs og nervøs i samme sekund som hun ankom - og hun begynte umiddelbart å lage en scene. Hun danset, sang og ropte ut obskøniteter.

 

Boyle ble til slutt rolig og skal ha satt kursen mot USA for å være gjest hos Oprah Winfrey.

 

Det er ikke første gang folk bekymrer seg for den skotske sangerens mentale helse etter at hun ble verdensberømt gjennom deltakelsen i «Britain?s Got Talent» i fjor.

(©NTB)

 

 


Les alt om Oprah Winfrey og Susan Boyle!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews