Arquette ferdig med rehab

(28.02.2011, sist oppdatert 28.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Rehab er over for David Arquette. Nå virker det som om han drømmer om å få en ny start hos Courteney Cox.

- Men jeg er ikke sikker på om det er mulig å redde ekteskapet, sa skuespilleren ærlig da han nylig besøkte Oprah Winfreys talkshow.

 

Det var i oktober i fjor at nyheten om et brudd mellom stjerneparet gikk verden rundt. Like etter møtte Arquette opp i et radioshow der han avslørte at han hadde hatt en romanse på si. Siden har han også uttalt seg om sitt høye alkoholkonsum - og at han synes bruddet er vanskelig å håndtere.

 

Etter 28 dager på rehab - der han har vært innlagt på grunn av alkoholmisbruk og depresjon - snakket han altså ut hos Winfrey, melder Aftonbladet. Her sa han blant annet at han ville vært villig til å kjempe for å få en ny start hos Cox.

 

- Jeg vil at hun skal være lykkelig. Om jeg er den personen som kan få henne til å ha det bra, og gi henne det hun trenger, lar jeg være usagt, sa han.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews