Åpenhjertig Berry hos Oprah

(03.10.2007, sist oppdatert 03.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Halle Berry sparte ikke på detaljene rundt sin graviditet da hun nylig besøkte talkshowdronningen Oprah Winfrey.

Halle Berry fortalte Winfrey at hun og kjæresten de siste to årene, Gabriel Aubry, måtte prøve lenge og vel før hun ble gravid. Hele 35 ganger slo graviditetstestene negativt ut - før det endelig dukket opp to blå streker. - Vi holdt oss mye hjemme og gjorde det du vet, sa den 41 år gamle Oscar-vinneren i Oprah Winfreys berømte sofa tirsdag. Berry er nå tre måneder på vei, men fortalte Winfrey at hun ikke ønsker å finne ut barnets kjønn før det blir født.

 

- Det er så få genuine overraskelser i livet, så hvorfor ikke gjøre dette til en stor overraskelse, sa hun, og la til: - Den ene dagen tenker jeg at det er ei jente, neste dag at det er en gutt.

 

Berry mente også at å spille en morsrolle i filmen «Things We Lost in the Fire» hjalp henne til å innse at livet som mor ligger for henne. - Rollen gjorde meg bevisst på at jeg vil ha barn, fortalte Berry - som ikke er like sikker på om hun vil gifte seg.

 

- Jeg føler meg mer gift nå enn jeg gjorde i mine to tidligere ekteskap. Vi har en spirituell forbindelse som er så mye viktigere enn papirer og en seremoni, framholdt hun.

 

Og Oscar-vinneren utelukker ikke at det kan bli flere barn. - Det er bare en på vei nå, men vi håper, rett etter denne, å få det til igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Halle Berry og Oprah Winfrey!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.229 sec - 1 pageviews