Slåss om dressen til O.J.

(23.05.2007, sist oppdatert 23.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Nå slåss partene om dressen som O.J. Simpson skal ha brukt den dagen i 1995 da han ble frikjent av retten for drapet på sin ekskone Nicole og hennes nye kjæreste Ron Goldman året før.

Rettere sagt: De slåss om hvem som skal få inntektene av dressalget.

 

En samler av sportsmemorabilia aktet nemlig å selge dressen, skjorten og slipset for over 150.000 kroner, mens en annen samler hevdet den kunne innbringe minst 600.000 kroner. Dermed bad Goldmans familie retten om å ta beslag i dressen, fordi deres advokat mente Simpson sto bak salget.

 

Den tidligere stjernespilleren i amerikansk fotball skylder nemlig familiene til Nicole og Ron Goldman nærmere 210 millioner kroner, siden han i en sivil rettssak i 1997 ble kjent skyldig - og dømt til å betale dette beløpet.

 

Det har han aldri gjort noe forsøk på, men familiene gir seg ikke. Denne gangen fikk ikke Goldmans far Fred rettens medhold: Dommeren mente at det ikke fantes bevis for at dette faktisk var den ekte dressen.

 

Men ifølge TMZ skal det kunne finnes blodspor på jakkeermet av dressen, siden O.J. Simpson skar seg da han barberte seg den morgenen i 1994 da han kunne vandre ut av rettssalen som en frikjent mann.

(©NTB)

 


Les alt om O.J. Simpson!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews