Usher forsvarer Jay-Z

(06.05.2008, sist oppdatert 06.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nå tas Jay-Z i forsvar av sine kolleger, etter at rockeren Noel Gallagher mener det er helt feil å bruke Jay-Z som trekkplaster til den tradisjonsrike Glastonbury-festivalen.

Den meningssterke Oasis-gitaristen og låtskriveren Noel Gallagher mener det er feil av Glastonburyfestivalens arrangører å kjøre fram Jay-Z som et hovednavn. Han gir den amerikanske rapperen og musikkmogulen skylden for at festivalen har solgt færre billetter enn vanlig, og uttaler blant annet: - Glastonbury har tradisjon for gitarbasert musikk, og hip hop er bare helt feil.

 

Sangeren og rapperen Usher kommer nå Jay-Z til unnsetning. Han sier ifølge det britiske sladrenettstedet Female First: - Det sjokkerer meg at han sier noe slikt. Jay-Z er en helt utrolig artist og headliner. Jeg så ham opptre i Los Angeles, og du blir bare ikke bedre enn ham.

 

Usher setter dermed standarden for intervjuer med britiske journalister ettersom han lander i Storbritannia onsdag for å promotere sitt nye album «Here I Stand», som lander for salg 26. mai.

 

Usher fikk hjelp av Jay-Z på albumet, og sier videre: - Da vi jobbet sammen på det nye albumet, satt jeg bare der som en fan hele tiden.

(©NTB)

 

 


Les alt om Jay-Z og Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews