Oasis-bror drømmer om såpeopera

(16.03.2009, sist oppdatert 16.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Noel Gallagher i Oasis drømmer om å få en liten rolle i favorittsåpeoperaen sin - men sa nei takk til et samarbeid med Jay-Z.

Nå er det svært sannsynlig at den frittalende Oasis-gitaristen tuller med BBCs Radio 1. Som kjent gikk Gallagher ut med kraftig kritikk mot Glastonbury-festivalen for å sette rapperen som headliner i fjor.

 

Det var da han gjestet Radio 1 i helgen at han hevdet at han sa nei takk til et slikt angivelig samarbeid.

 

- Jeg er redd for at jeg har det for travelt, sa en velopplagt Noel Gallagher, som imidlertid røpet en drøm han ville ryddet plass til for å få gjennomført:

 

Nemlig å få en liten rolle i favorittsåpen til seg og kjæresten, den evigvarende «Coronation Street».

 

- Jeg og Sarah er fanatiske når det gjelder å se «Coronation Street». Det er slik en institusjon, det programmet. At de aldri har spurt meg om å bli med er en av vår tids skandaler. Jeg kunne bare fått en rolle som forbipasserende, bare en liten rolle i «Coronation Street» hadde vært strålende, fabler Gallagher.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z og Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews