Noel fornøyd med Liam-relasjonen

(15.10.2012, sist oppdatert 15.10.2012) Utskrift  Del på Facebook

Noel Gallagher synes livet er bedre etter at han sluttet å snakke med lillebroren, Liam Gallagher.

De kjente Oasis-brødrene har i alle år hatt et turbulent brødreforhold, og det kulminerte i storkrangel i 2009. Bandet er lagt ned og gutta går videre med hver sitt prosjekt. Og Noel Gallagher tror ikke sjansen for en gjenforening er til stede i første omgang. I alle fall ikke etter at lillebroren leverte et søksmål i forbindelse med en angivelig bebudet felles gig, som Noel ifølge Liam trakk seg fra på grunn av fyllesyke. Eldste blad Gallagher sier:

 

- I det øyeblikket noen sender deg sakspapirer og beskylder deg for... hva var det igjen? Det var så latterlig. Jeg svarte ikke engang, før jeg måtte - på grunn av loven. Han beskyldte meg for å ødelegge bandet hans. Når slike ting skjer, tenker du bare: «Hva blir det neste».

 

- Så nå snakker vi ikke sammen. Sist jeg så ham var på en OL-fest. Og i kjent stil bare brummet han fram noen fornærmelser min vei, før han tok beina fatt. Jeg har det bedre når vi ikke snakker sammen, sier han ifølge MTV.

(©NTB)

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews