Noel Gallagher stoppet med piller

(16.04.2012, sist oppdatert 16.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Da Noel Gallagher skulle entre den amerikanske Coachella-festivalen, ble han stoppet av sikkerhetsvaktene som fant en mengde piller i bagasjen hans.

Et 30-talls hvite og gule piller ble funnet i ryggsekken hans, melder The Sun.

 

- Vi ble kroppsvisitert da vi var på vei inn til festivalen. Det var som på en flyplass. Siden det er meg, så antar jeg de kjenner historien, uttaler Gallagher til avisen. Og har forklaringen klar på hva slags piller det var snakk om.

 

- De dro ut sovepillene mine og ba meg om å forklare den. Jeg sa «ærlig talt, Chuck, eller hva du nå heter, tror du ikke disse i det minste ville vært gjemt i sokken min? De er sovetabletter. Hva vil du jeg skal gjøre - ta én før jeg går på scenen for å bevise hva de er?».

 

Alt løste seg, og Noel Gallagher fikk gjort sin debut på den anerkjente festivalen i California sammen med bandet High Flying Birds. Så gjenstår det å se om han fortsatt sliter med søvnproblemer når han kommer til Holmenkollen siste helgen i juni.

(©NTB)

 

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.159 sec - 1 pageviews