Noel Gallagher savner rockeband-følelsen

(14.10.2011, sist oppdatert 14.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Etter nesten 20 år, og sju topplasseringer på den britiske albumlisten, ble Oasis oppløst. Nå snakker Skavlan-aktuelle Noel Gallagher om bakgrunnen for bandoppløsningen.

Rett før bandets konsert på Rock en Seine-festivalen i Paris 2009 forsvant plutselig Noel Gallagher i en taxi.

 

- Det var en skikkelig stor krangel og alt føltes unødvendig. «Nå reiser jeg hjem», tenkte jeg. Og så reiste jeg hjem, sier Gallagher til TT Spektra, drøye to år senere.

 

Han er i Stockholm for å medvirke i «Skavlan» samt markedsføre sitt første soloalbum: «Noel Gallagher‘s High Flying Birds». Det er et album som ifølge ham selv handler om kjærlighet, håp, eskapisme, romantikk og lengsel etter tilhørighet. Lillebror Liam er også aktuell med bandet sitt Beady Eye og albumet «Different Gear, Still Speeding».

 

På spørsmål om det er noe Noel Gallagher savner fra Oasis-tiden, svarer han:

 

- Jeg savner tanken på å spille på store arenaer. Størrelsen. Det er fantastisk å spille i et stort rockeband. Nå spiller jeg ikke i et stort rockeband, men jeg ville foretrukket det. Men dessverre ble stemningen så dårlig at jeg ble tvunget til å dra.

(©NTB)

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews