Liam synger ut om fortiden

(10.03.2011, sist oppdatert 10.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nå som Liam og Noel Gallagher for lengst har skilt lag musikalsk og ikke kan krangle om det lenger, går de tilbake til fortiden.

Liam beskylder nå nemlig Noel for å ha sviktet moren, fordi han ikke beskyttet henne mot deres voldelige far.

 

- Faren min slo moren min og den eneste som gikk imellom for å beskytte henne var meg, sier Liam Gallagher ifølge The Sun.

 

Ifølge Liam grep verken seks år eldre Noel eller eldstebroren Paul inn når faren deres jevnlig banket opp moren Peggy Gallagher, som til slutt tok med seg de tre sønnene og stakk av fra det voldelige ekteskapet.

 

- Selv om jeg var den yngste av oss, gjemte de to andre seg fordi de var redde. Det er grunnen til at jeg alltid har stått moren min nær. Jeg har ingen positive minner om ham (faren), sier Liam videre.

 

Nå har han også brutt kontakten med Noel, og de to skal ikke ha snakket sammen siden Oasis ble avviklet etter en krangel backstage i 2009.

(©NTB)

 

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews