Jay-Z snakker om Glastonbury

(13.05.2008, sist oppdatert 13.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske rapperen Jay-Z har vært i vinden etter at Oasis-medlemmet Noel Gallagher mente rapperen ikke passer til å fronte den kommende Glastonburyfestivalen.

Nå snakker endelig Jay-Z, eller Shawn Carter som han egentlig heter, selv om viraken rundt hans Glastonbury jobb.

 

Den meningssterke Oasis-gitaristen og låtskriveren Noel Gallagher var ikke nådig da han slaktet festivalledelsen og mente de hadde seg selv å takke for dårlig billettsalg når de kjører fram Jay-Z som headliner. - Glastonbury har tradisjon for gitarbasert musikk, og hiphop er bare helt feil, konkluderte Gallagher.

 

Men Jay-Z ser ikke ut til å ha tatt seg fryktelig nær av kritikken.

 

- Vi spiller ikke gitar, Noel. Men dette er en naturlig progresjon. Rap er i stadig utvikling. Vi må bare respektere hverandres sjanger innenfor musikk - og gå videre, sier han ifølge nettstedet Contact Music.

 

Carter sier videre at han er svært spent på jobben han er hyret til under den britiske storfestivalen neste måned, fordi det har vært så mye snakk om det hele.

 

- Jeg har aldri hatt et oppdrag som har skapt så mye liv og røre, så jeg ser virkelig fram til det. Jeg har aldri vært involvert i noe så kontroversielt.

(©NTB)

 


Les alt om Jay-Z og Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.179 sec - 1 pageviews