Ingen kan krangle som Oasis-brødrene

(19.08.2011, sist oppdatert 19.08.2011) Utskrift  Del på Facebook

Liam Gallagher saksøker nå broren Noel for ærekrenkelse.

I en presseuttalelse gjengitt i The Sun sier Liam: «Jeg har gått til rettslige skritt mot Noel Gallagher for uttalelser han har kommet med om at Oasis trakk seg fra V-festivalen i Chelmsford i 2009 fordi jeg var fyllesyk. Det er en løgn, og jeg vil at Oasis-fans og andre som var på V skal vite sannheten».

 

Offisielt het det den gang at Liam Gallagher hadde strupekatarr. I uttalelsen fra Liam heter det: «Det visste Noel utmerket godt, jeg fikk diagnosen av en lege samme morgen».

 

Noel Gallagher forlot bandet senere i 2009, rett før en konsert i Paris. Også dette hevder han er Liams skyld, siden krangelen skal ha startet da Liam ville avertere for klesmerket sitt i turnéprogrammet.

 

- Jeg er blitt vant til å bli kalt alt mulig av Noel, og jeg har tidligere også sagt ting om ham. Men det Noel hevder denne gangen gikk langt forbi rockeslarv og stilte spørsmål ved min profesjonalitet. Jeg har prøvd å løse dette i vennskapelighet, men har ikke noe annet valg nå enn rettslige skritt, sier Liam - som hevder han kun er ute etter en unnskyldning.

 

Nå må Noel Gallagher komme med et offisielt svar i High Court i London. Og blir ikke brødrene enige, må de møte foran en domstol.

(©NTB)

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews