Gallagher-kona forstår brødrekrangelen

(28.10.2011, sist oppdatert 28.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det tidligere popfenomenet Nicole Appleton bedyrer at hun aldri har sett brødrene Gallagher krangle. Og det selv om hun er gift med Liam.

Appleton mener den berømte kranglingen ikke er så ille som folk tror. Hun forteller at hun kranglet mye mer med søsteren Natalie Appleton da de var med i popgruppa All Sainst. I et intervju sammen med ektemannen på et canadisk TV-show, uttalte hun:

 

- Jeg har ikke opplevd denne kranglingen selv. Kanskje litt småkjekling på telefonen, bare. Men han har sett at jeg har slåss med søsteren min.

 

Nicole Appleton er for tiden TV-aktuell som programleder for talentshowet «Cover Me Canada», og hun insisterer på at søskenkonflikter har en tendens til å blomstre i et band.

 

- Det bygger seg opp. Det er kanskje ikke engang særlig alvorlige ting mang krangler om. Slike kriger kan bygge seg opp av ingenting. All reisingen og alt det andre gjør at du blir en smule gal.

 

Noel Gallagher forlot Oasis i august 2009 etter krangel før en konsert. Etter sigende endte det hele med at Liam angrep storebror Gallagher med en gitar. Etter bruddet er begge nå på banen med soloprosjekter. Nå ryktes det imidlertid om gjenforening i 2015 i forbindelse med 20-årsjubileet for albumet «(What‘s the Story) Morning Glory?

(©NTB)».

 


Les alt om Noel Gallagher!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews