Shia LaBeouf i von Triers erotikkfilm

(21.08.2012, sist oppdatert 21.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå er det bekreftet at skuespilleren Shia LaBeouf skal være med i Lars von Triers nye filmprosjekt «Nymfomanen».

Filmen handler om den seksuelle utviklingen til en kvinne, spilt av Charlotte Gainsbourg, fra hun er ung og fram til 50-årsalderen.

 

Ifølge NME har nå Shia LaBeouf takket ja til å gjøre alle sexscener på ordentlig. Men han er nervøs. Han sier til MTV News at han er «veldig skrekkslagen, og det er grunnen til at jeg må gjøre det».

 

«Nymfomanen» har også Nicole Kidman, Willem Dafoe og Stellan Skarsgård på rollelisten. Innspillingene begynner i september.

 

Ifølge The Inquisitr sliter LaBeoufs kjæreste med tanken på de kommende sexscenene. Fotografer fanget også paret i sin linse, da de hadde en tårevåt og opphetet krangel på åpen gate nylig.

 

Shia LaBeouf opplyste nylig at han ikke vil gjøre mainstream Hollywood-filmer fremover. Han skal blant annet være sliten etter «Transformers»-filmserien, og alle forventningene knyttet til disse filmene.

(©NTB)

 

 


Les alt om Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.288 sec - 1 pageviews