Nicole Kidman «lilla når hun er sint»

(10.12.2010, sist oppdatert 10.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Da regissøren av Nicole Kidmans nye film ba henne om å bli ordentlig sint, ble han nesten skremt av resultatet: - Fordi hun er så blek, ble hun helt lilla. Det var skremmende.

Det sier John Cameron Mitchell til Entertainment Weekly. Han har regien på «Rabbit Hole», der Kidman og Aaron Eckhart spiller et ektepar som sørger over sin unge sønns tragiske bortgang.

 

I en av filmens minneverdige og hjerteskjærende scener raser rollefigurene til Kidman og Eckhart mot hverandre. Og det er der Kidman skiftet farge:

 

- Først gjorde hun mer tilbaketrukne opptak som var roligere og mer «du kan ikke terge meg». Jeg sa «Nicole, du må gå lenger. Han er urimelig og du kan ikke spille urokkelig lenger fordi han har gått for langt», forteller Mitchell.

 

På neste tagning var det at Kidman tro til - og spilte seg så sint at hun ble helt lilla i ansiktet.

 

- Jeg visste at det var det opptaket vi ville bruke. Noen mente det var litt i overkant, men jeg sa «nei, hun ble drevet helt ut på kanten».

 

Nå er «Rabbit Hole» blant favorittene til neste års Oscar-utdeling. Filmen er basert på David Lindsay-Abaires teaterstykke, som han vant Pulitzer-pris for.

(©NTB)

 

 


Les alt om Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.196 sec - 1 pageviews