Måtte forklare gledestårer for datteren

(08.02.2011, sist oppdatert 08.02.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nicole Kidman gir et sjeldent innblikk i familielivet sitt når hun røper at hun måtte forklare datteren Sunday (2) hva gledestårer er.

Kidman begynte nemlig å gråte da hun fikk beskjed om at hun var Oscar-nominert for tredje gang i karrieren - denne gangen for «Rabbit Hole», etter å ha vunnet Oscar for «The Hours» og blitt nominert for «Moulin Rouge».

 

- Stakkars Sunday. De sa navnet mitt og Keith (Urban) sa «Yeah!» og hoppet rundt i kjøkkenet. Og Sunday ble litt sånn «hva skjer, hvorfor gråter du?» og lurte på «hvorfor er vi lei oss», forteller Kidman, som måtte forklare datteren at «nei, vi er ikke triste, Sunday. Vi er glade».

 

 

- Så det er mitt minne om denne nominasjonen - datteren min og ektemannen min som hopper rundt i kjøkkenet, sier hun til People.

 

I helgen mottok Nicole Kidman (43) prisen Cinema Vanguard Award på den internasjonale filmfestivalen i Santa Barbara. Prisen gis til skuespillere som har tatt «kunstneriske sjanser» og gitt «et betydelig og unikt bidrag til filmen».

 

- Nå er jeg på et sted i livet hvor jeg er i 40-årene og innser at jeg har vært svært heldig. Jeg er takknemlig, fordi jeg har helt klart gjennomlevd min andel av smerte og tap. Her jeg er i dag, hvor jeg våkner opp hver morgen og takker Gud, er et svært vakkert sted å være, sa Kidman til pressen.

(©NTB)

 


Les alt om Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews