Keith Urbans syngende datter

(23.09.2010, sist oppdatert 23.09.2010) Utskrift  Del på Facebook

Den australske countrysangeren Keith Urban har hjulpet sin to år gamle datter Sunday Rose med å spille inn sine første sanger da hun besøkte ham i hans platestudio.

Urban, som er gift med skuespilleren Nicole Kidman, satte på henne et par små øretelefoner og satte henne foran mikrofonen.

 

- Hun sang to sanger, «ABC» og «Twinkle Twinkle» fra begynnelse til slutt. Det var søtt å se henne med de små øretelefonene. Det var kult, sier den stolte faren til magasinet People.

 

Selv om han ikke har skrevet noen sanger som handler direkte om Sunday og Nicole på sitt nye album «Get Closer», sier han at hans familie er hovedinspirasjonskilden bak plata.

 

- Jeg har ikke skrevet konkret om Sunday, men det er en dypere mening som kommer fra mitt ekteskap og nå fra det å være far. Så jeg henter inspirasjon fra det og en følelse av kjærlighet som jeg aldri har hatt i livet mitt før, og det har kommet fra begge jentene mine, sier han.

 

Mens Sunday ser ut til å ha arvet sin fars sangglede, mener Keith mye tyder på at hun har arvet sin mors lange, slanke bein.

 

- Jeg synes hun så langt er en kombinasjon av oss begge. Men hun har beina til min kone, og det er bra for henne. Hun fortjente i hvert fall ikke mine.

(©NTB)

 


Les alt om Keith Urban og Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews