Dobbel Globe-glede for Kidman og Urban

(14.12.2012, sist oppdatert 14.12.2012) Utskrift  Del på Facebook

Keith Urban og Nicole Kidman er begge nominert til Golden Globe.

Keith Urban er nominert for låten «For You», og Nicole Kidman sikret seg to nominasjoner for innsatsene i filmen «The Paperboy» og i HBO-produksjonen «Hemingway & Gelhorn».

 

Nå sier Urban følgende om nominasjonene: - Vi tenker alltid på at det vi oppnår, det oppnår vi sammen. Hun har vært nominert før, og vunnet, og det har jeg delt med henne. Og jeg deler alle mine øyeblikk med henne. Forskjellen nå er at det helt bokstavelig dreier seg om begge to.

 

Kidman legger til i intervjuet med Hollywood Reporter: - Som skuespiller ser du etter roller som er rike, kompliserte og som får deg til å vokse. I år var jeg velsignet med to slike roller. Å få sjansen til å spille disse, var en gave i seg selv. Det å bli nominert er bare toppen av kransekaka. Takk Hollywood Foreign Press.

 

Samtidig er Bradley Cooper overlykkelig for sin nominasjon for rollen i «The Silver Lining Playbook». Han sier: - Å faktisk komme hit, det er stort for meg, det er noe som fullstendig tar pusten fra meg. Jeg liker å være på fester hvor jeg kan se filmstjernene. Jeg blir fortsatt kjendisblendet når alle er der, i samme rom, og jeg ser Clint Eastwood stå i et hjørne. Jeg får fortsatt kick av det.

(©NTB)

 

 


Les alt om Keith Urban og Nicole Kidman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 5.132 sec - 1 pageviews