Weston Cage: Kona er gravid - jeg vil skilles

(07.07.2011, sist oppdatert 07.07.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nicolas Cages sønn forandret sivilstatusen sin på Facebook fra «gift» til «det er komplisert» onsdag. Og med god grunn.

- Jeg har tatt mitt valg. Jeg skal skilles, skriver skuespillersønnen på sin egen Facebookside onsdag, skriver . Søndag skal politiet ha blitt tilkalt etter at 20-åringen gikk berserk i sitt eget hjem. Kilder TMZ.com har vært i kontakt med forteller at en kvinne, mest sannsynligvis hans kone Nikki, ringte nødtelefonen for å få hjelp. Begge er nå i politiets søkelys for voldsepisoder.

 

- Jeg slo aldri kona mi. Hvorfor skulle jeg misbruke henne rett etter at hun har testet positivt på en graviditetstest, skal Weston Cage ha sagt, ifølge nettstedet.

 

20-åringen skal i tillegg ha skrevet dette innlegget på Facebooksiden sin: - Ha det gøy med å drepe sønnen min Breyan Prescott.

 

Kort tid senere forandret 20-åringen statusen til «gift» igjen.

 

Dette er ikke første gangen Nicolas Cages sønn har havnet i trøbbel. Forrige måned havnet 20-åringen på sykehus for utredning etter at han gikk berserk på et utested.

 

Weston og Nikki annonserte sin forlovelse i april på Facebook, og giftet seg en uke senere om bord i en yacht utenfor kysten av New Orleans.

(©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews