- Vil vise at han ikke er gal

(20.10.2011, sist oppdatert 20.10.2011) Utskrift  Del på Facebook

Nicolas Cage kommer neppe til å skru på fjernsynet når ekskjæresten og deres felles 20 år gamle sønn dukker opp i sin nye realityserie.

Den skal vises på VH1, har fått tittelen «Uncaged» og skal vise dagliglivet til Christina Fulton (44) og Weston Coppola Cage (20).

 

En kilde sier til sladrebladet Star at mens Christina angivelig skal ha uttalt at fjernsynsserien vil bli som «en moderne Addams Family», ønsker Weston kun å vise verden at han ikke er gal.

 

Weston Cage, som har slått gjennom som svartmetalmusiker i bandet Eyes of Noctum, har hatt et tøft år: Han har vært innlagt til rusavvenning og to ganger blitt arrestert, mistenkt for vold mot kona Nikki, som han giftet seg med i april i år. Etter å ha gått amok på en restaurant i sommer, ble han innlagt til psykiatrisk utredning.

 

Christina Fulton ble i 2008 koblet med Dimmu Borgir-vokalist Shagrath, Stian Thoresen.

 (©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews