Trollmannen Cage

(13.07.2010, sist oppdatert 13.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Nicolas Cage sier han oppførte seg som en rakkerunge under innspillingen av sin nye film «Trollmannens læregutt».

Cage har rollen som magikeren Balthazar Blake som hyrer en tilsynelatende vanlig tenåring (Jay Burchel) i sitt forsøk på å redde New York fra sin erkefiende, Maxim Horvath. Filmen regisseres av Jon Turteltaub som tidligere har gitt skuespilleren regi i «National Treasure»-filmene.

 

- Jeg pleide å si til Jay: «Er vi trøbbel nå?» Det må være sånn. Du må ha en liten rakkerunge som sitter bakerst i klasserommet for å gjøre det interessant. Jeg må gjøre det underholdende for meg selv, og det betyr at det må være en eller annen form for skurkestreker og offentlig uro, sier han i et intervju sendt på MTV.

 

Skuespilleren kan også fortelle at det var hans idé å bruke en ring for å holde på kraften hans, et forslag han kom med etter at produsenten kom med en annen idé.

 

- Jeg var i Ungarn og laget en annen film og ble ringt opp av produsenten Jerry Bruckheimer og regissøren Jon Turteltaub og de sa: ?Vi vil at du kanskje skal gå med armbånd og slå på dem og det er da magien skjer.

 

- Jeg svarte at det var interessant, men at det måtte bli ringen fordi jeg må kunne bruke hendene mine. Det er som å dirigere. Jeg ville virkelig ha muligheten til å dirigere for at magien skulle skje ... Det er vakrere å bruke hendene dine enn bare å slå håndleddene sammen.

 

Det har allerede vært et hektisk år for Cage med filmene «Bad Lieutenant» og «Kick Ass». «Trollmannens læregutt» har norgespremiere 30. juli.

 

Han er ferdig med innspillingen av «Season of the Witch», «The Hungry Rabbit Jumps», «The Croods» og « Drive Angry» og skal være med i «The Courtship of Eddie?s Father», «Ghost Rider: Spirit of Vengeance», «National Treasure 3», «Office Paranormal» og «Trespass».

(©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews