Rekordpris for Cages Supermann-blad

(02.12.2011, sist oppdatert 02.12.2011) Utskrift  Del på Facebook

12,5 millioner kroner. Det ble rekordprisen for det aller første nummeret av seriebladet «Action Comics», som ble solgt på nettauksjon onsdag.

Det er Hollywood Reporter som melder om rekordsalget av bladet, der Superman for første gang dukker opp i populærkulturen.

 

Bladet betraktes som noe av en kuriositet av samlere og av tegneseriebransjen, ettersom det bare eksisterer om lag 100 eksemplarer av det per dags dato. Hvem kjøperen er, forblir hemmelig.

 

Men det skal være en kjent sak i bransjen at det er Nicolas Cage som er selgeren. Han er uttalt Superman-fan, og har endatil kalt sønnen sin for Kal-El, noe som er karakterens fødenavn på Krypton.

 

Cage sies å ha vært knust da bladet ble stjålet fra hjemmet hans i 2000. I april i år ble det funnet igjen i en butikk i San Francisco. Cage skal selv ha kjøpt bladet i 1997 - til den litt lavere prisen 868.000 kroner. Bladet skal ha vært i utmerket stand da det gikk under hammeren onsdag.

(©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 1.680 sec - 1 pageviews