Nye problemer for Cage

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Problemene tårner seg opp for Nicolas Cage. Nå hevder et øyenvitne at han i fylla skal ha lagt den fem år gamle sønnen i bakken.

Utsagnet førte til at politiet i New Orleans kalte inn en etterforsker som er ekspert på overgrep mot barn, melder TMZ. Hendelsen skjedde da Cage gikk amok i fylla for halvannen uke siden, noe som endte opp i anmeldelser både for vold mot kona Alice, og for å ha forstyrret offentlig ro og orden.

 

Paret hadde kranglet tidligere på kvelden, noe som førte til at Cage la hånd på Alice. Deretter kjørte de ifølge nettstedet til en venns hus for å hente sønnen, før de dro hjem til seg selv - mens munnbruken fortsatte.

 

Ifølge politiets rapport hevder Alice Cage, som ikke har ønsket å anmelde noe som helst, at ektemannen falt mens han bar sønnen. Gutten fikk et lite skrubbsår på kneet. Men vitnet sier at han så at Cage «dro guttebarnet ned på bakken etter hånden», står det å lese i politiets rapport.

 

Politiet ønsket å spørre ut femåringen, og innkalte eksperten, men Alice Cage nektet dem å snakke med sønnen, heter det videre fra TMZ.

(©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews