Nicolas Cage sønn til psykiatrisk utredning

(09.06.2011, sist oppdatert 09.06.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den berømte skuespillerens sønn, Weston Cage (20), ble sendt til et sykehus for utredning etter at han gikk berserk på et spisested tirsdag.

20-åringen skal ha havnet i en krangel med sin personlige trener, skriver nettstedet .

 

Weston Cage skal ha blitt svært aggressiv da treneren fortalte ham at han ikke kunne spise noe fra spisestedets meny.

 

Politiet ble tilkalt, og skuespillersønnen skal ha blitt påsatt håndjern og sikret på en båre med stropper. 20-åringen skal så ha blitt fraktet til et lokalt sykehus, hvor hans mer berømte far skal ha ventet. Nå planlegger Nicolas Cage å bli hos sin sønn så lenge det er nødvendig, melder en kilde.

 

Ifølge ansatte på spisestedet, så Weston ut til å være påvirket av noe under hendelsen, men ingenting er bekreftet. En annen kilde nettstedet har vært i kontakt med, sier episoden ble utløst etter en heftig krangel mellom Weston Cage og hans nye kone Nikki, som fant sted tidligere den morgenen.

 

Paret annonserte sin forlovelse i april på Facebook, og giftet seg en uke senere om bord en yacht utenfor kysten av New Orleans.

(©NTB)

 


Les alt om Nicolas Cage!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews