Nick Carter: - Alkohol tok nesten livet av meg

(06.02.2009, sist oppdatert 06.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Etter 10 års misbruk av alkohol og andre rusmidler, erkjente Backstreet Boy-medlemmet Nick Carter (29) endelig at han hadde et problem.

Men det skulle en alvorlig advarsel til før han la om livsstilen. Han kjente et ubehag i brystregionen og besvimte under turneen med bandet i Europa i fjor vår, og da lot Carter seg teste grundig av hjertespesialister.

 

Til magasinet People forteller han at han visste at noe var galt, men at han fryktet beskjeden i så stor grad at han drakk seg sanseløs dagen før resultatene forelå.

 

- Jeg drakk så mye og gjorde en rekke dumme ting. Jeg følte at jeg forsøkte å ta livet av meg - jeg fryktet resultatene.

 

Og beskjeden han fikk var ikke hyggelige: Han ble diagnostisert med kardiomyopati, som betyr «hjertemuskelsykdom». Kardiomyopati kan lede til hjertesvikt og Carter fikk streng beskjed om å endre livsstil.

 

- Jeg vil ikke dø. Jeg vil ikke være den personen du leser om, og tenker: «Så leit at han ikke klarte å ta vare på seg selv, og til slutt tok livet av seg selv», sier boyband-stjernen videre til kjendismagasinet. Og forteller at han i dag er i bedre form enn noensinne.

 

- Nå er livet fantastisk.

(©NTB)

 


Les alt om Nick Carter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews