- Aaron Carter oppsøker hjelp

(24.01.2011, sist oppdatert 24.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere barnestjernen Aaron Carter, også kjent som lillebroren til Backstreet Boys-stjernen Nick Carter, tar en liten pause fra kjendislivet.

Nylig deltok han i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», men nå ser det ut til at 23-åringen føler for å ta en pause fra rampelyset.

 

Han har sjekket inn ved en behandlingsklinikk i California, melder Talk Entertainment.

 

Carter var midt oppe i arbeidet med et nytt album, og forberedte også et kommende show i Florida, da han måtte ta en «time out». Ifølge manageren Johnny Wright trenger den unge mannen nå tid og hjelp til å «helbrede både emosjonelle og spirituelle spørsmål som han har».

 

- Han har valgt å dra til en klinikk hvor han føler at han vil få hjelp, veiledning og renselse, sier Wright videre. Og legger til: - Dette vil hjelpe ham videre på den musikalske reisen han skal ut på.

 

Det er uklart hva slags sted Carter nå har oppsøkt. Men E! Online melder at Carter befinner seg i Sør-California - og at det dreier seg om rusproblematikk.

 

Unge Carter ble arrestert i 2008 i Texas etter mistanke om besittelse av marihuana. I 2009 ble det klart at han skyldte mer enn 1 million dollar i restskatt.

(©NTB)

 


Les alt om Nick Carter!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.197 sec - 1 pageviews