Rykter om Aniston og Bloom-romanse

(04.10.2007, sist oppdatert 04.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den single Hollywood-stjernen Jennifer Aniston har ikke hatt hellet med seg i kjærligheten etter at det ble slutt med Brad Pitt. Kan Orlando Bloom være noe for henne?

De to fant i alle fall tonen under bryllupet til deres felles manager, Aleen Keshishian.

 

Aleen Keshishian giftet seg i Cabo San Lucas, Mexico, og blant gjestene var også stjerneklientene hennes - Natalie Portman, Laura Linney og Blooms ekskjæreste Kate Bosworth.

 

Øyevitner sier til magasinet Life & Style at Aniston og Bloom hadde en umiddelbar kjemi og at de holdt sammen under hele seremonien. En kilde sier:

 

- Da de kom ned til Mexico, ble de bare trukket mot hverandre. De holdt seg tett sammen under hele seremonien. Deres åpenbare flørting overrasket mange gjester, men de så ikke ut til å bry seg om at folk glante - de var rett og slett for oppslukt av hverandre.

 

Talspersoner for begge stjerner insisterer imidlertid på at de to «bare er gode venner».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews