Portman strålte med pris - og mage

(17.01.2011, sist oppdatert 17.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Gravide Natalie Portman strålte under søndagens Golden Globe-prisutdeling, der hun viste fram babymagen i drapert kjole fra Viktor & Rolf - og snakket rett fra leveren om forloveden.

Hun fastslo at Benjamin Millepied er en fremragende skuespiller. Som i balletthrilleren «Black Swan» spiller en rolleskikkelse som sier han ikke er seksuelt tiltrukket av Portmans hovedrollefigur Nina.

 

- Det er ikke sant. Han ønsker bare å gå til sengs med meg!

 

Portman er allerede i gang med å se på navn til barnet hun og Millepied venter, men sier i følge People at hun «er åpen for forslag». Selv om graviditeten kom brått og tidlig i forholdet, sa hun nylig til Entertainment Weekly at hun gleder seg:

 

- Jeg er ubeskrivelig lykkelig og føler meg svært takknemlig over å få denne opplevelsen, sier Natalie Portman.

 

Som altså rakk å spille radmager ballerina i «Black Swan», og som nå høster inn den ene prisen etter den andre for rollen. Allerede har hun en Critic‘s Choice Movie Award-pris, og etter helgen kan hun plusse på med en Golden Globe for beste kvinnelige skuespiller - og ligger dermed an som stor Oscar-favoritt neste måned.

(©NTB)

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews