Portman slappet av med «Thor»

(26.04.2011, sist oppdatert 26.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Natalie Portman fant innspillingen av actioneventyret «Thor» avslappende etter blodslitet med å spille ballettdanserinne.

- Å spille inn «Thor» utsatte antagelig starten på det totale sammenbruddet etter innsatsen i «Black Swan», som kommer til å skje hvert øyeblikk nå, sier Portman til The Sun.

 

Selv om det i ettertid er blitt hevdet at skuespilleren gjorde fint lite av dansescenene selv, måtte Natalie Portman likevel holde en streng diett og trene dans intensivt i måneder for å spille prima ballerina. Hun sier at hun fremdeles ikke har kommet seg helt etter å ha strukket seg til yttergrensene sine.

 

Innspillingen av «Thor» og av nok en film, komedien «No Strings Attached», ble derfor som rene hvilehjemmet for henne.

 

- Vi hadde deilige, lange pauser og jeg kunne lese i campingvognen min, som var svært komfortabel og hadde en seng. Filmene trengte ikke mye research på forhånd. De krevde heller ingen spesiell fysisk trening, og var morsomme prosjekter der jeg var omgitt av venner. De var begge de snilleste arbeidsoppgavene jeg kunne tatt på meg etter ekstremsituasjonen med «Black Swan», sier Portman videre.

(©NTB)

 

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews