Portman har giftet seg med Benjamin Millepied

(06.08.2012, sist oppdatert 06.08.2012) Utskrift  Del på Facebook

Natalie Portman har tatt steget til alters med sin franskfødte koreograf-kjæreste.

«Black Swan»-stjernen ble smidd i hymens lenker under en jødisk seremoni i et privathjem nær Big Sur i California. Bryllupet sto 4. august, melder US Weekly.

 

Seremonien beskrives som enkel, og de to ga hverandre sitt ja under en portal med om lag 60 gjester som vitner.

 

Portman og Millepied møtte hverandre på settet til «Black Swan» og fikk sitt første barn, sønnen Aleph, for 13 måneder siden.

 

En kilde har tidligere fortalt hvorfor bryllupet kom til å holdes i Big Sur: - Det er Natalies favorittsted. Når hun trenger en pause fra Los Angeles, så drar hun hit.

 

Kilden sa videre til kjendismagasinet: - Bryllupet er for nære venner og familie. Det blir en avslappet affære. De sender ikke engang ut invitasjoner. Det er ikke sikkert Natalie investerer i en ny kjole.

 

Da Portman kunne innkassere Oscar for innsatsen i «Black Swan» i fjor, roste hun sin utkårede fra scenen. Hun kalte ham sin «vakre kjærlighet» og takket ham for å ha gitt henne sitt livs viktigste rolle.

(©NTB)

 

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.150 sec - 1 pageviews