Portman får kjoleros

(31.01.2011, sist oppdatert 31.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er kanskje ikke bare enkelt å kle seg når magen strutter. Men motepolitiet gir samlet applaus for Natalie Portmans kjolevalg under Screen Actors Guild Awards i helgen.

Kritikerne kunne ikke bli enige om den rosa, vide kjolen, signert Viktor & Rolf, som hun bar under Golden Globe-festivitasen for et par uker siden.

 

Men Oscar-favoritten får full pott hos motepolitiet for den kroppsnære, hvite kreasjonen - signert Azzaro - som hun bar under søndagens Screen Actors Guild Awards. Babykulen ble på alle måter framhevet i den stroppeløse, hvite drømmen av en kjole.

 

Hennes medspiller i «Black Swan», Mila Kunis, fikk også unison jubel for sin røde Alexander McQueen-kjole.

 

Verre var det for Winona Ryder, som ifølge kritikerne kom til festen i en brudekjole. Ikke alle var begeistret for Nicole Kidmans svarte og gothinspirerte kreasjon heller.

 

Og Helena Bonham Carter, som nok begynner å bli vant til nådeløse omtaler av sine mildt sagt kreative klesutspill, fikk også en heller lunken omtale av sitt todelte blondeantrekk i sort og hvitt. Mange reagerte også på at hun nektet å ta av seg solbrillene på den røde løperen, skriver Radaronline.com.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews