Michael Douglas på jobb igjen

(13.12.2010, sist oppdatert 13.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Michael Douglas har tatt turen til et filmsett for første gang etter at han fikk kreftdiagnosen.

Det var i sommer det ble kjent at Michael Douglas er rammet av kreft - og siden har han fått både cellegift og strålebehandling.

 

Kreftbehandlingen har tæret hardt på den kjente skuespilleren - som hele tiden har sagt at han har gode prognoser - og at han skal gjøre hva han kan for å klare kampen.

 

Det har kommet ulike rapporter om skuespillerens helse den siste tiden, men nå melder flere nettsteder, som popeater.com, at han er i bedre form. Han har til og med jobbet litt. Som del av en større serie har han nemlig spilt inn et videoklipp for New York Times som skal vises på avisens hjemmeside. Skuespilleren ses i et svart/hvitt-klipp, sittende i en lenestol. Også skuespillere som James Franco, Natalie Portman og Matt Damon medvirker i serien der skuespillere portretterer «klassiske filmtyper».

 

- Han har det bedre. Bedringen fortsetter, men det er en langsom prosess, sier hans talsperson.

 

Etter planen vender Douglas tilbake på jobb for fullt i løpet av neste år, når han skal gjøre et filmportrett av den eksentriske pianolegenden Liberace.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.015 sec - 1 pageviews