LaBeoufs Portman-fascinasjon

(16.05.2008, sist oppdatert 16.05.2008) Utskrift  Del på Facebook

Det amerikanske stjerneskuddet Shia LaBeouf sier han føler en sterk dragning mot kollega Natalie Portman og skulle mer enn gjerne spilt mot henne i Indiana Jones og Krystallhodeskallens rike?.

- Jeg tror det ville vært kult å se Natalie Portman i denne filmen som datteren, men det skjedde ikke. Men det var sånn jeg tenkte. Jeg var i Natalie Portman-fanklubben. Jeg føler en underlig dragning mot henne, sier han ifølge nettstedet Female First.

 

Shia, som spiller Mutt Williams i filmen, innrømmer også at hans synes hans motspiller Karen Allen, som har rollen som Marion Ravenwood, er attraktiv.

 

- Hun er litt av et stykke. Mitt hjerte banker for Karen, sier han.

 

Shia berømmet også en annen av sine motspillere i filmen, nemlig Cate Blanchett som har rollen som Irina Spalko.

 

- Jeg synes Cate er helt utrolig. Hun er kanskje den skumleste skurken i alle filmene i serien. Hun er virkelig skremmende. Dette er kanskje den beste rollebesetningen. Ray Winstone («Mac» George McHale i filmen, red.anm.- et udyr. En utrolig skuespiller, og selvfølgelig er Harrison Ford storartet som Indy, sier LaBeouf raust.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


skolehjelp.org
16.05.2008 20:14
Besøk skolehjelp.org

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.251 sec - 1 pageviews