Kutcher: - Utslitt av romansescener

(12.01.2011, sist oppdatert 12.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Å spille inn amorøse scener mot Natalie Portman for den romantiske komedien «No Strings Attached» var en stor utfordring, forteller Ashton Kutcher.

Men skuespilleren understreker at dette ikke var Portmans feil. Utfordringen var å få til morsomme scener - som publikum kan le av.

 

- Du har 50 personer rundt deg, ingen klær på kroppen, du er sammen med noen du ikke kjenner særlig godt - og du forsøker å få henne (Portman, red.anm.) til å føle seg bekvem. Samtidig strever du med selv å være bekvem. Og så skal du være morsom i tillegg! Det er en stor utfordring, forklarer Kutcher i et intervju med magasinet E!

 

Skuespilleren, som etter TV-serien «That 70‘s Show» har klart å bygge seg opp en solid filmkarriere, lettet også på sløret om hvordan han og Demi Moore fortsatt holder gnisten i ekteskapet levende.

 

- Jeg prøver å minne meg selv på at selv om forholdet mitt er fantastisk, så må jeg fortsette å jobbe med det. Vi vil fortsatt utvikle oss. Det er det viktigste. For alle når et punkt der man blir late og bekvemme. Og da glemmer vi fort hvor viktige de små tingene er, sier han.

(©NTB)

 

Hvordan holde gnisten ved like: Ashton Kutcher vet råd - både på lerretet og på privatfronten. Her med kona, Demi Moore, under USA-premieren på «No Strings Attached» i Los Angeles 11. januar. Foto: AP

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews