Koreografkjæresten forsvarer Portman

(24.03.2011, sist oppdatert 24.03.2011) Utskrift  Del på Facebook

Kritiske røster hevder at Natalie Portman danset langt mindre i «Black Swan» enn man skulle tro - og at hennes stand-in Sarah Lane var den virkelige ballettstjernen.

Men nå rykker filmens koreograf, som for øvrig også er forlovet med Portman og far til barnet hun venter, ut til skuespillerens forsvar.

 

-85 prosent av filmen er Natalie, hevder Benjamin Millepied.

 

Portman trente intensivt i et helt år for å spille prima ballerina, noe hun da også fikk Oscar for i februar. Millepied sier til Los Angeles Times om rolletolkningen hennes at «det var så troverdig, det var fantastisk den vakre kvaliteten på hennes bevegelser».

 

Millepied innrømmer gjerne at han la opp koreografien så en skuespiller, og ikke bare en profesjonell danser, kunne klare det.

 

- Jeg gjorde ting flytende og ikke for komplisert. Hadde vi holdt ting mer klassiske, mer beherskede, mindre flytende, ville det ikke vært så enkelt å narre øyet, sier han.

 

Sarah Lane gjorde derimot fotarbeidet og litt til i studio, opplyser han.

(©NTB)

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews