Eksen fleipet om Portmans graviditet

(10.01.2011, sist oppdatert 10.01.2011) Utskrift  Del på Facebook

Det er flere år siden Jake Gyllenhaal datet Natalie Portman en kort periode, men han skryter fremdeles av henne.

- Hun er vår generasjons Audrey Hepburn. Hun er elegant, vakker, har utrolige øyenbryn ... er talentfull, veldig liten, morsom, smart, dedikert, utrolig snill, la Gyllenhaal ut om eksen under en prisutdeling på filmfestivalen i Palm Springs i helgen.

 

Godordene falt mens Benjamin Millepied, som er Portmans nåværende forlovede - og far til barnet som er i vente, var til stede. Han lo hjertelig, skriver People.

 

Men Gyllenhaal kom også inn på de negative sidene ved Portman. Som at det er vanskelig å finne en restaurant når man skal ut med henne - siden hun er vegan.

 

- Og så kommer barnet hennes trolig til å trenge terapi etter at det får se «Black Swan», sa spøkefuglen Gyllenhaal.

 

Portman og Millepied forlovet seg ved juletider og venter sitt første barn sammen. De møtte hverandre nettopp under innspillingen av ballerinathrilleren «Black Swan», som nå gir Portman stadig nye prisnominasjoner - og en storfavoritt før Oscar.

(©NTB)

 

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.201 sec - 1 pageviews