Blodslit før «Black Swan»

(22.12.2010, sist oppdatert 22.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

Los Angeles (NTB): Natalie Portman måtte ofre både blod, svette og tårer for rollen som psychoballerinaen Nina i «Black Swan».

Rolletolkningen hennes har fått glitrende skussmål fra både publikum og kritikere, og mange tror på Oscar-nominasjon. Men veien fram har vært slitsom. Til Vanity Fair forteller skuespilleren om et halsbrekkende treningsopplegg:

 

- Det var et år med ballettforberedelser som tok mer og mer av etter hvert som innspillingen nærmet seg. Det begynte med et par timers trening om dagen, så fem timer og til slutt åtte timer om dagen. Det var veldig intenst, men også veldig moro, synes Portman, som ble trent av noen av verdens beste dansere, trenere og instruktører.

 

Men selv om det stort sett var moro, var det likevel en del smerte involvert. Det som ser vondt ut i filmen, var som regel det i virkeligheten også. En scene hvor Nina slåss mot det som skal se ut som hennes eget speilbilde, men som i virkelig var en annen skuespiller, var spesielt tøff for Portman.

 

- Det var fantastisk, men samtidig veldig fysisk krevende med alt det knuste glasset, slåssingen og kampsporten. Det var ganske sykt. Det var også den eneste gangen jeg ble skadet. Eller jeg pådro meg mange ballettskader, men dette var første gang jeg fikk en skade som ikke var ballettrelatert. Jeg slo hodet mitt og måtte få en MR-undersøkelse, men det gikk bra naturligvis, forteller tøffingen.

 

«Black Swan» har Norgespremiere 4. februar.

(©NTB)

 


Les alt om Natalie Portman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews