Naomi kan ha slått til igjen

(03.03.2010, sist oppdatert 03.03.2010) Utskrift  Del på Facebook

Politiet i New York ønsker nå å snakke med Naomi Campbell etter at hun tirsdag angivelig skal ha fiket til og slått sjåføren sin.

Den 39 år gamle supermodellen skal ifølge AP ha angrepet sjåføren etter at han kjørte inn til siden for å snakke med trafikkbetjent. Deretter hoppet Campbell ut av bilen og forlot stedet.

 

- Man burde ikke være så raske til å dømme. Naomi vil samarbeide frivillig, og det er mer til historien enn det som møter øyet, sier en talsperson for den britiske modellen, kjent for sitt heftige temperament.

 

I 2006 ble hun arrestert for å ha slått husholdersken sin med en krystallbesatt BlackBerry-mobiltelefon, og måtte i 2007 avtjene flere timers samfunnstjeneste som følge.

 

I 2008 var det på?n igjen for Naomi Campbell: Da ble hun dømt til 200 timers samfunnstjeneste og ilagt en bot på over 25.000 kroner for å ha forulempet to politimenn på Heathrow-flyplassen i London. Den gang hisset hun seg opp etter at to av koffertene hennes ble tatt av flyet.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews