Naomi ble ydmyk av vaskebøtta

(10.04.2007, sist oppdatert 10.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Naomi Campbell hevder hun er blitt mer ydmyk etter at hun ble dømt til å gjøre samfunnstjeneste - og måtte ta vaskebøtta fatt.

Modellen med det eksplosive temperamentet ble dømt til fem dagers samfunnstjeneste etter at hun kastet en mobiltelefon på sin personlige assistent, Ana Scolavino.

 

Nå har hun gjort sitt første intervju etter at hun måtte feie og vaske på en institusjon i New York. Den britiske modellen beskriver jobben som en øvelse i ydmykhet. Hun sier til det amerikanske kjendisprogrammet Access Hollywood:

 

- Det gjorde meg ydmyk. Jeg var sammen med mennesker jeg ellers aldri ville ha møtt. Alle var veldig ordentlige og rett fram mot meg, og jeg var meg selv sammen med dem.

 

Jobben hennes gikk ut på å vaske kontorlokaler og Campbell nekter for at hun ble satt til å vaske toaletter, slik det tidligere har vært hevdet. Modellen bekrefter imidlertid at hun fikk en nær venn i løpet av perioden.

 

- Ja, jeg fikk en venn. Jeg hadde middag med denne vennen og hans kone i løpet av uken. Det var virkelig trivelig, framholder hun.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews