Naomi ber om pent vær hos flyselskapet

(09.04.2008, sist oppdatert 09.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske supermodellen Naomi Campbell ber nå om pent vær hos flyselskapet British Airways, som vurderer å sette henne på svarteliste for livstid.

Selskapet har nulltoleranse når det gjelder aggressiv oppførsel.

 

Naomi skal være oppbrakt over beslutningen, og har bedt flyselskapet om å vurdere saken på nytt. En talsmann for Naomi sier til The Sun at han håper supermodellen og British Airways kan komme til enighet.

 

- Naomi Campbell har vært en god kunde hos dem i nesten 30 år. Hun håper de kan komme til en løsning, sier talsmannen. Men flyselskapet holder på sitt:

 

- Dette er en nøye gjennomtenkt beslutning fra flyselskapet side. Naomi har vært en verdifull kunde, men det er utenkelig for selskapet å risikere sikkerheten til de ansatte og passasjerene for hennes skyld, sier en ikke navngitt kilde til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews