Naomi Campbells modellyrke-frykt

(27.05.2010, sist oppdatert 27.05.2010) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Campbell pleide å tenke at hun ikke kom til å overleve livet som fotomodell.

Den 40 år gamle briten sier hun presset seg selv for hardt fordi hun trodde hun ville bli sprø om hun måtte sette seg ned og vurdere hva hun ville få ut av livet sitt.

 

- For å være ærlig, så var det stunder der jeg trodde at jeg ikke kom til å overleve. Perioden mellom 1998 og 2005 var særlig dårlig. I løpet av den tiden unngikk jeg å se i speilet fordi jeg ikke likte den personen som stirret tilbake på meg.

 

- Så jeg måtte finne ut hva jeg ville og ikke ville. Saken er at som modell er du vant til å være på farten, så bare tanken på å sette seg ned og tenke på noe gjør deg gal. Jeg pleide å ha mange problemer. Blant annet drakk jeg for mye og meldte meg inn i Anonyme alkoholikere for å holde meg edru, sier hun til det tyske magasinet InTouch.

 

Supermodellen, som har følge med den russiske milliardæren Vladislav Doronin, sier at hun nå ikke har noen interesse av å gå ut og feste fordi hun er blitt eldre og legger vekt på andre ting.

 

- Jeg er blitt voksen. Jeg har sluttet å gjøre meg selv utslitt. Jeg vil leve et rolig liv. Jeg er ferdig med festing. Når du blir eldre er det som synes viktig for deg da du var 20 plutselig ikke så viktig lenger.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews