Naomi Campbell skammer seg

(01.03.2007, sist oppdatert 01.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den ene historien etter den andre har versert i sladrepressen om supermodellen Naomi Campbells voldsomme temperament. Nå snakker hun ut om skammen.

Campbell sier i et ferskt intervju at hun angrer svært på raserianfall og sinneutbrudd, som har gitt henne fete overskrifter over hele verden. Den berømte modellen ble allerede i 1998 anklaget for voldsbruk, noe hun i 2000 erkjente seg skyldig i. Og så sent som i fjor måtte hun møte i retten, anklaget for å ha slått husholdersken sin med mobiltelefon. Hun ble idømt fem dagers samfunnstjeneste av en domstol i New York, etter å ha erkjent seg skyldig.

 

- Jeg føler meg skamfull for å ha kastet en telefon på noen som ikke fortjente det, sier 35-åringen til TV-showet Extra, og legger til: - Jeg har en dyp skamfølelse over disse tingene. Tro meg.

 

Skylden for sinnet gir hun manglende søvn og utmattelse. - Jeg var svært selvdestruktiv. Jeg ante ikke hvordan jeg skulle forholde meg til andre. Det var en virkelig skremmende tid.

 

Campbell går nå nesten daglig i terapi - og hun har begynt å behandle seg selv med krystaller.

 

- Jeg tror på krystallenes helende kraft. De er fulle av energi. Jeg reiser alltid rundt med veskene fulle, framholder hun ifølge AP.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews