Naomi Campbell innkalt til retten

(02.07.2010, sist oppdatert 02.07.2010) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Campbell vil bli innkalt til å møte i retten for å forklare seg om påstander om at hun mottok en stor diamant fra en tidligere diktator.

Den 40 år gamle supermodellen vil bli bedt om å uttale seg om det er riktig at hun mottok en stor, uslepen såkalt ?bloddiamant fra den tidligere presidenten i Liberia, Charles Taylor, under et selskap som ble holdt i den tidligere sørafrikanske presidenten Nelson Mandelas hus i september 1997.

 

Skuespilleren Mia Farrow, som også er bedt om å vitne, hevder at Campbell selv fortalte henne om gaven.

 

- Det som skal skje er nå bare et spørsmål om når, sa en talsmann for den internasjonale krigsdomstolen i Haag i Nederland.

 

Naomi har gjentatte ganger nektet å møte for domstolen.

 

En «bloddiamant» er en juvel som stammer fra en krigssone og som blir solgt for å bidra til krigshandlinger fra invaderende styrker, eller til støtte for krigsherrer.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews