Naomi Campbell i bråk igjen

(04.04.2008, sist oppdatert 04.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den britiske supermodellen Naomi Campbell (37) spyttet angivelig på en politimann om bord i et fly på Heathrow, melder tabloidavisen The Sun.

Den temperamentsfulle modellene så rødt da det oppsto problemer rundt bagasjen hennes. Da hun ble bedt om å forlate flyet, ble det for mye for Campbell, som skal ha eksplodert om bord i flyet.

 

Til slutt kom en politimann for å roe henne ned, men det hele endte med arrestasjon og håndjern etter at modellen spyttet på politimannen, ifølge The Sun.

 

Hendelsen fant sted rundt klokka 18 norsk tid. Tidlig i dag ble hun løslatt mot kausjon og hennes talskvinne, Celena Aponte, ga pressen følgende forklaring utenfor politistasjonen: «Hun ankom i god tid til Heathrow Terminal 5 med to kofferter, sjekket dem inn og ble fortalt at de skulle tas med på flyet. Men på flyet fikk hun beskjed om at en av koffertene var borte. British Airways besluttet å løse problemet ved å insistere på at hun skulle forlate flyet».

 

Supermodellen er godt kjent for sitt temperament, som har skaffet henne problemer før. I 2007 ble hun dømt til fem dagers samfunnstjeneste, for å ha kastet en mobiltelefon på en ansatt. Til sammen tre av hennes tidligere ansatte har hevdet å ha blitt slått eller angrepet av modellen.

 

Det har hersket kaos på Heathrow etter at Terminal 5 åpnet for ei uke siden. Hundrevis av flyavganger har blitt kansellert og tusenvis av kofferter har havnet på avveie.

(©NTB)

 

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.238 sec - 1 pageviews