Diamanttrøbbel for Campbell

(23.04.2010, sist oppdatert 23.04.2010) Utskrift  Del på Facebook

Supermodellen Naomi Campbell er kjent for sine raseriutbrudd og nå er hun i gang igjen.

Hun skal ha gått til angrep på en kameramann og stormet ut under et intervju da hun ble spurt om det var riktig at hun hadde mottatt en såkalt «bloddiamant» fra den tidligere afrikanske lederen, Charles Taylor. Han står for tiden tiltalt for menneskerettsforbrytelser etter en blodig kampanje han satte i gang mot Sierra Leone mellom 1997 og 2001 da han skal ha vært involvert i ulovlig diamanthandel.

 

En «bloddiamant» er en edelstein som blir utvunnet i en krigssone og som blir solgt for å bidra til krigføringen. Den tidligere libyske presidenten Taylor skal angivelig ha gitt Campbell en stor rådiamant i 1997, mens hun var gjest hos Nelson Mandela i Sør-Afrika.

 

Da hun ble spurt om hendelsen av et nyhetsteam fra den amerikanske TV-kanalen ABC, svarte Campbell sint: «Jeg mottok ikke en bloddiamant og jeg kommer ikke til å snakke om det.» Deretter stormet hun ut, og dyttet bort kameraet produsenten i nyhetskanalen holdt da han fortsatte å spørre henne ut om saken.

 

Det skal ha vært skuespilleren Mia Farrow som brakte saken på banen da hun fortalte at Campbell hadde skrytt av at hun hadde fått diamanten av Taylor. - Naomi Campbell kom ned hit. Hun sa at noen menn i løpet av natten hadde banket på hos hennes og at hun i halvsøvne hadde åpnet døra. Der sto det representanter for president Charles Taylor og de ga henne en stor diamant. Og vi sa: «Å, jøss av meg». - Du glemmer ikke at en venninne har fortalt deg at hun fikk en stor diamant midt på natta, sier Farrow.

 

Campbell har også avslått å snakke med den internasjonale domstolen som behandler saken mot Taylor i Haag i Nederland.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews