Campbell kan få varig flynekt

(08.04.2008, sist oppdatert 08.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Naomi Campbells oppførsel inne i et British Airways-fly kan få konsekvenser.

Den britiske supermodellen kan for evig og alltid bli nektet adgang til British Airways fly, melder Daily Mail.

 

Tidligere denne måneden svartnet det for Campbell da hun om bord i et fly som sto parkert ved nyåpnede Terminal 5 på London-flyplassen Heathrow fikk beskjed om at den ene av hennes to Luis Vuitton-bager ikke var kommet med. Øyevitner forteller om en skrikende og hylende Campbell, som forlangte at vesken skulle oppspores - og at alle de 300 passasjerene pent fikk vente til så hadde skjedd. Hun brydde seg ikke om at en slik forsinkelse også ville skape ringvirkninger for all flytrafikk på flyplassen.

 

Til slutt ante ikke personalet annen råd enn å tilkalle politiet, men da en tjenestemann ankom var heller ikke han i stand til å roe ned modellen, som skal ha spyttet og fektet mot den ankomne. Enden på visa for Campbell var at hun ble ført ut av flyet iført håndjern. Hun måtte også tilbringe natten på politistasjonen, men slapp til slutt ut mot kausjon.

 

Nå vurderes det å legge Campbell inn i British Airways svarteliste, melder Daily Mail videre. Selskapet har nulltoleranse når det gjelder aggressiv oppførsel.

 

- Vi ser svært alvorlig på alle typer aggresjon, og støtende oppførsel mot andre passasjerer eller personale er ikke noe vi tolerer, sier en talsmann for British Airways.

 

Naomi Campbell selv ser ikke like alvorlig på saken. Hun mener ifølge sin talskvinne at hun slett ikke forårsaket noen ekstra forsinkelser eller tumulter, da flyet allerede var forsinket.

(©NTB)

 


Les alt om Naomi Campbell!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews