Saksøker Morgan Freeman

(26.02.2009, sist oppdatert 26.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Kvinnen som lot Morgan Freeman kjøre bilen sin da han krasjet i fjor høst, går nå til sak mot ham.

Årsaken er ifølge Reuters at hun ønsker å renvaskes for påstandene om at hun var hans elskerinne. Hun ønsker også å få dekket utgiftene sine til lege, så vel som erstatning for «smerte, lidelse, tapt arbeidsinntekt», og for at hun har fått varig mén i form av nedsatt korttidshukommelse, skriver TMZ.

 

Demaris Meyer (48), som passasjeren heter, sier at hun og Freeman møttes ulykkeskvelden på en golfklubb hvor de spiste med felles venner - og at hun ikke hadde en affære med den kjente skuespilleren. Han tilbød henne derimot å overnatte etter den festlige kvelden på byen.

 

På pressekonferansen som Meyer innkalte til i går ved hjelp av kjendisadvokaten Gloria Allred, hevdet hun at Freeman hadde drukket tett - til tross for at politiet ikke har tatt ut tiltale mot skuespilleren.

 

Det var 48 år gamle Meyers bil de kjørte i da ulykken skjedde i august i fjor. Freeman, som da var 71 år, kjørte og måtte klippes ut av vraket av bilen, som hadde rullet rundt flere ganger etter å ha kjørt av veien i Mississippi. Han brakk armen og albuen, og skadet skulderen.

 

Bare få dager etter ulykken kom nyheten om at Morgan Freeman og kona Myrna Colley-Lee skilte lag etter 24 års ekteskap, og at de hadde vært separert siden desember 2007.

(©NTB)

 


Les alt om Morgan Freeman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews