Morgan Freeman skilles

(07.08.2008, sist oppdatert 07.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Bare dager etter at Morgan Freeman ble skadd i en dramatisk bilulykke, kommer meldingen om at han skal skilles fra kona Myrna Colley-Lee.

Freemans advokat og forretningspartner Bill Luckett sier til fjernsynsprogrammet Access Hollywood at de to er i gang med skilsmisseforberedelser. Han sa også at Freeman og Colley-Lee har vært separert siden desember i fjor. De har vært gift siden 1984.

 

Morgan Freeman (71) var ute på kjøretur i en bil tilhørende 48 år gamle Demaris Meyer da ulykken skjedde nær Charleston i Mississippi, nær ranchen hans. Meyer var også med i bilen, men slapp fra det hele uten særlige skader.

 

Freeman brakk armen, albuen og skadet skulderen, og har nå vært gjennom operasjoner for å rette opp nerveskader i venstre hånd og arm, ifølge hans talsperson Donna Lee.

 

- Han er oppe og går rundt, og ser fram til å bli utskrevet i løpet av noen få dager, sier hun ifølge Daily Mail.

(©NTB)

 


Les alt om Morgan Freeman!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews