Tre års prøvetid for Mischa

(11.04.2008, sist oppdatert 11.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mischa Barton ble torsdag dømt til tre års uovervåket prøvetid for fyllekjøringen hun ble tatt for i romjulen i fjor.

Barton møtte ikke selv retten i Beverly Hills, men fikk sin advokat til å stille og på hennes vegne si seg enig i anklagene, etter å ha inngått en avtale med påtalemyndigheten.

 

Dermed slipper hun ikke bare unna fengselsstraff, men også å bli tiltalt for besittelse av marihuanaen som ble funnet i bilen hennes da hun ble stoppet. Også det at hun ikke hadde sertifikat ble redusert til en mindre forseelse.

 

- Mischa er glad saken er blitt løst. Påtalemyndigheten har vært svært rettferdige i håndteringen av denne saken, sa advokat Anthony V. Salerno til People utenfor rettssalen.

 

22 år gamle Mischa Barton må nå delta i et tre måneders alkoholopplysningsprogram og betale en bot på rundt 2.0000 dollar. Ifølge juridiske eksperter er en slik avtale vanlig for førstegangsovertredere.

 

Barton ble arrestert 27. desember i fjor etter at hun ble observert veivende mellom to filer og deretter svingte uten å bruke blinklys.

(©NTB)

 

 


Les alt om Mischa Barton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.231 sec - 1 pageviews