Mischa Barton liker dystre menn

(15.04.2009, sist oppdatert 15.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere «O.C.»-skuespilleren Mischa Barton, som nylig brøt med Kooks-frontmannen Luke Pritchard, føler seg tiltrukket av intense, grublende typer selv om de får henne til å føle seg deprimert og klaustrofobisk.

- Jeg har alltid vært i veldig tunge, lange seriøse forhold... tre etter hverandre. Jeg har en tendens til å være tiltrukket av litt dystre menn, på den måten at de blir veldig deprimert, som jeg også kan bli. Dette passer jo ikke sammen med å være lykkelig og bekymringsløs.

 

- Jeg har derfor tenkte å date hvis jeg føler for det, men uten at jeg blir involvert i noe alvorlig. Det er vanskelig å finne den gylne middelveien. Jeg dater helt generelt... og er ikke ute etter noe spesielt. Jeg har det bare hyggelig.

 

Når det gjelder potensielle kjærester, så setter 23-åringen klokskap fremfor muskler.

 

- Jeg elsker at mennene er superintelligente snarere enn at de er greske guder. Jeg liker å være ute sammen med gutta, så selv etter at et forhold er slutt, vil jeg gjerne at vi er venner, legger hun til et intervju med det britiske magasinet Hello!.

(©NTB)

 


Les alt om Mischa Barton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews